Onzeclubwinkel.nl

We willen je graag uitnodigen een kijkje te nemen op de nieuwe website van Onzeclubwinkel (een initiatief van inmiddels meer dan 300 verenigingen).

Bij Onzeclubwinkel spaar je nu niet meer alleen voor je club maar ontvang je ook zelf korting op al je internetaankopen. Zo profiteer je mee van het inkoopvoordeel dat ontstaat als meer dan 250.000 sporters zich bundelen en zich als collectief presenteren bij de webshops. Samen stukken sterker dus!

We hopen dat je ook mee wilt doen. In 15 seconden heb je een account aangemaakt bij www.onzeclubwinkel.nl.

Je inschrijving is gratis en vrijblijvend.

Vink bij je inschrijving onze vereniging aan en je spaart met iedere internetaankoop automatisch voor je club!

We hopen dat je mee gaat doen, wensen je heel veel voordeel en bedanken je alvast voor jouw extra bijdrage aan onze clubkas!