Wij willen onze handbalvereniging positioneren als een vereniging met een sportieve, eensgezinde uitstraling, die we ook goed en mooi naar buiten willen laten komen. Daarbij is de juiste sportkleding van essentieel belang. Natuurlijk moeten wij onze sport kunnen beoefenen in een tenue dat functioneel is en van de juiste kwaliteit is. Maar sportkleding is natuurlijk veel meer. Het is het visitekaartje van onze vereniging. Denk aan sponsors, media en potentiƫle leden. Het tenue zegt iets over onze club en is de eerste indruk naar buiten. Het bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de vereniging. Het is dan ook van groot belang voor elke sportvereniging om aandacht te besteden aan het kledingbeleid.

Hieronder kan je zien hoe ons officiƫle wedstrijdtenue er uit ziet. De firma Mutasport (www.mutasport.nl) levert onze wedstrijdtenues. De aanschaf van wedstrijdtenues loopt altijd via de vereniging.

Wedstrijdtenue

Trainingspak