Handbalvereniging Monnickendam

Onze vereniging is opgericht op 17 maart 1971 door de heer S. Lentelink. Met de hulp van de heer en mevrouw Van Dijk startte de vereniging in september 1971 met 2 teams. De eerste wedstrijden werden gespeeld op het Marijkeveld. De vereniging groeide en verhuisde later naar het sportpark Markgouw.

Er werd gebruik gemaakt van de accommodatie van de voetbalvereniging en weer later kregen we onze eigen kantine. Sinds 2001 beschikken we over een prachtige accommodatie, door de leden zelf gebouwd!

Het clubblad werd in de beginperiode elke week gestencild. Later werd het werk overgenomen door een kopieermachine.

En nu is er een nieuw tijdperk aangebroken. In de eeuw van de computer stappen we over naar het internet. Via deze website kunt u alles bekijken en lezen over Handbalvereniging Monnickendam.

We hebben de site zo makkelijk mogelijk proberen op te zetten. In het menu vindt u diverse onderwerpen, zoals programma, teams, bestuur enz. Met één druk op uw muis opent u het onderwerp, waarvan u informatie zoekt. Soms is dit informatie, die wij er zelf hebben opgezet. Maar informatie over bijvoorbeeld het wedstrijd-programma krijgt u rechtsreeks via het NHV. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!