Op welke manieren kunt u Handbalvereniging Monnickendam sponsoren?

Vanaf het seizoen 2009/2010 willen we de procedure voor de sponsoring van de vereniging wijzigen. Er zijn dan de volgende mogelijkheden om tot sponsoring van de vereniging over te gaan:

• In de eerste plaats kunt u kiezen voor een advertentie op de website. Als u uw logo aanlevert (of aangeeft waar dit verkrijgen is) dan zal de beheerder van de website uw advertentie plaatsen. Kosten: € 35,-- per jaar.
  • Een andere manier is sponsoring van de vereniging door een team in de kleding te steken. Hierbij wordt de volgende procedure gehanteerd: De vereniging bestelt de tenues bij Muta Sport. Er wordt een hoge kwaliteit shirt geleverd, waarvoor een speciaal ontwerp gemaakt is door Muta Sport voor de vereniging. De naam van de sponsor wordt tegelijk met het ontwerp en de nummers op het shirt gedrukt, zodat het een geïntegreerd geheel vormt. De sponsor betaalt het eerste jaar € 500,-- voor het bedrukken van de shirts met de sponsornaam (de instelkosten van de bedrijfsnaam of logo zijn variabel en worden apart in rekening gebracht) en daarnaast vanaf het tweede jaar een jaarlijkse bijdrage, waarbij de vereniging beslist waarvoor de bijdrage gebruikt wordt. De tenues worden gegarandeerd (qua kwaliteit) voor een periode van 5 jaar. De overeenkomst met de sponsor wordt in eerste instantie voor 5 jaar aangegaan. De bijdrage van de sponsor bedraagt vanaf het tweede jaar € 150,-- per jaar voor jeugdteams en € 250,-- per jaar voor seniorenteams. De tenues zijn/blijven eigendom van de vereniging. Een tenue bestaat uit een shirtje, een short en sokken. Tenues zijn makkelijk en in kleine hoeveelheden naleverbaar, waardoor uitgegaan wordt van aanschaf van tenues voor 12 veldspelers en 1 keeper. De sponsor krijgt tevens een logo in de kantine op een bord en een advertentie op de website. Indien de sponsor ook bereid is om andere spullen te sponsoren, zoals bijvoorbeeld trainingspak of tassen, dan komen de kosten voor rekening van de sponsor en beslist de sponsor over de bestemming van deze spullen bij beëindiging van het contract. Er zal een contract opgesteld worden dat door de sponsor, de voorzitter en de penningmeester van de vereniging ondertekend wordt.
  • Ook kan de vereniging gesponsord worden door diverse ondernemers, die gezamenlijk een team willen sponsoren. Dan krijgt ieder bedrijf een logo in de kantine op een bord en een advertentie op de website.
  • Tot slot is alle steun op welke manier dan ook welkom. U kunt zelf aangeven hoe u de vereniging zou willen sponsoren en wat u daarvoor terugverlangt.