Skip to main content

Disclaimer

Gebruik van enige informatie verkregen via deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

Handbalvereniging Monnickendam besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid, juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat de aangeboden diensten immer beschikbaar zijn en tegen dezelfde voorwaarden worden aangeboden.

Handbalvereniging Monnickendam is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.

www.hvmonnickendam.nl bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere websites. Op geen enkele wijze kan aansprakelijkheid aanvaard worden voor de daar aangeboden informatie.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Handbalvereniging Monnickendam behoudt zich het recht voor de informatie op deze website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving te wijzigen.

Copyright

© 2008 - 2015, Handbalvereniging Monnickendam, alle rechten voorbehouden.

Het copyright en alle andere intellectuele rechten betreffende de inhoud van deze website zijn voorbehouden aan Handbalvereniging Monnickendam, tenzij anders weergegeven.

Het is toegestaan om de inhoud van deze website te bekijken, te bewaren of af te drukken voor niet-commerciële privé doeleinden.

Het is niet toegestaan om materiaal op deze site te verkopen of te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Ook commercieel gebruik, gebruik van het logo of het publiceren van enig materiaal op deze website is zonder toestemming vooraf niet toegestaan.

Website gebouwd met TYPO3 bij ViBiS.